Spil X-Men Video slots med Playtech casinoer. X-Men slots har utrolig grafik og lydeffekter. Med X-Men og de ​​utallige ”slemme drenge” på de forskellige symboler i denne plads, er det virkelig spændende og sjovt at spille hver spin. Super helte og super skurke kolliderer i denne awesome spil, så være klar til en super kamp! Denne Marvel Slot Machine er en af ​​de bedste i serien, som byder på 25 gevinstlinjer, kombineret med høj profit og multilevel Marvel Mystery progressive jackpot.

Spil X-Men spilleautomat

Du får wild og scatter symboler hele tiden at hjælpe supplere linjer og vinde jackpot og få din bonus spil også. Unikt for denne online spillemaskine er X funktioner og gratis spins funktion. X-funktionen er enkel, og der udløses, når superhelte fylder fem positioner på den centrale hjul og danner et X, og spilleren med det samme modtager en betaling fem gange værdien af ​​hans indsats.

Gratis spil funktion af X-Men slots er lidt mere kompliceret, er det udløses, hvis en spiller får tre eller flere scatter symboler på hjulene. Der er to tilstande her, helten mode og heavy mode. Der er uendelige spin Hero Mode og kun helte og Wild symbolet vist her. Villain Magneto er den ekstra wild card, og hvis han viser sig i den midterste hjul skifter spillet til slyngelstat. Her er de skurke og Wild symbolet normen og Professor X er ekstra wild symbol. Spillet skifter frem og tilbage mellem de to tilstande. Skrukläget er begrænset til 8 spins, og når de er klar til at afslutte bonusrunden gratis spins.

Marvel Mystery Jackpot med fire niveauer af progressive jackpots er en stor attraktion ved X-Men spillemaskine. Denne funktion, som findes på mange Marvel spillemaskiner, som giver spillere adgang til en massiv progressive jackpot der øges, når spillerne spiller på online spillemaskine. En væg fyldt med 20 kasser med skjulte symboler er åbenbaret i denne tilfældigt udløste progressive jackpot. Spilleren klikker på kasserne og de første tre matchende vises symboler bestemmer niveauet af den progressive jackpot.

Dette online slot maskine er en af ​​de bedste i slot-serier og enhver fan af X-Men serien vil være virkelig imponeret.

Jackpott spil
Beachlife progressive jackpot
 

Beach Life er en progressive slot spil. Dette slot spil har 20 input linjer og en smuk strand tema. Beach Life har også en bonus runder og scatter symboler, der giver spillerne større odds for at vinde store præmier.