Vælg mellem et udvalg af gratis 3-hjul og 5 hjuls slots, også kendt som pokies eller poker maskiner i Australien og frugt maskiner i Storbritannien. Spil Caribbean Poker, Gold Rally, Fruit Mania, Fantastic 7’ere, Mega Moolah, Double Magic Mega Spin Bonus og meget mere!

Alle valgte spilleautomater har store, realistiske animerede hjul og de ​​fleste tilbyder spændende bonus runder. De er fulde af farverige grafik og realistiske spil lyde til at gøre dit spil den bedst mulige oplevelse. Når du har samlet et par punkter, kan du prøve nogle af de andre spil for en chance for at vinde flere kontanter og præmier.

For at komme i gang, skal du blot klikke på et slot maskine, du ønsker at spille. De fleste slots tage et par sekunder at indlæse, afhængigt af hastigheden på din internetforbindelse. Vælg en af vores anbefalede online casinoer at spille slots. I de fleste mennesker, kan du vælge at spille i din browser uden at downloade, eller du kan downloade softwaren på din computer for en endnu større udvalg af spil.

Gratis Slots fås i en række forskellige gevinstlinjer og hjul. Du kan finde 3-hjulet gratis slots, 5 hjuls gratis slots og andre former for gratis slots. 

Spil gratis spillemaskiner nedenfor

Gladiator Slot
Gladiator Slot
5 hjul og 9 paylines. Wild og Scatter symboler plus bonus free spins.Gladiator Slots er baseret på den berømte Hollywood-film med alle dens aktører

Spil Gladiator slot i Eurogrand

Gladiator slots anmeldelse

Kong
Kong slot
5 hjul og 20 gevinstlinjer, Wild og Scatter, plus flere unikke bonusspil.Spil med Kong, både i storbyen og i junglen. Action bonuspel.

Spil på Eurogrand.

Kong slots anmeldelse

X-Men
X Men slot
5 hjul og 9 gevinstlinjer, Wild og Scatter, plus en bonus spil.7500 mønts jackpot.

Se alle de kendte figurer fra X-Men film, bl.a. Xavier, Magneto, Wolverine, Rogue, og Mystique.

Spil på Eurogrand

X-Men Slots anmeldelse

Incredible Hulk
The Incredible Hulk
5 hjul og 25 gevinstlinjer, Wild, Scatter, Gratis Spins, bonus spil og jackpotter.Lanceret i oktober 2009 af Playtech. Incredible Hulk slots har mere end 24 vindende kombinationer og en maksimal indsats per tur på $ 50.

Spil på Eurogrand

Incredible Hulk Slot anmeldelse

Rocky
Rocky slot
5 hjul og 25 gevinstlinjer, Wild, Scatter, Gratis Spins, bonus spil og jackpotter.Lanceret i oktober 2009 af Playtech. Rocky slots har mere end 24 vindende kombinationer og en maksimal indsats per tur på $50.

Spil på Eurogrand

Rocky Slot anmeldelse

Pink Panther
Pink Panther slot
5 hjul og 40 gevinstlinjer, Wild, Scatter, Gratis Spins, bonus spil og jackpotter.Lanceret i oktober 2009 af Playtech. Pink Panther Slots, der er over 24 vindende kombinationer og en maksimal indsats per tur er 20 $.

Spil på Eurogrand

Pink Panther Slot anmeldelse

Iron Man
Iron Man slot
5 hjul og 25 gevinstlinjer, Wild, Scatter, Gratis Spins, bonus spil og jackpotter.Iron Man er en kraftig superhelt med en pansret dragt. Slot spil har en stor Missile spil Attack bonus.

Spil på Eurogrand

Iron Man Slot anmeldelse

Iron Man II
Iron Man 2 slot
5 hjul og 25 gevinstlinjer, Wild, Scatter, Gratis Spins og progressive jackpots.En efterfølger til det første Iron Man finale med over 35 forskellige vindende kombinationer og en maksimal indsats per tur på $ 250.

Spil på Eurogrand

Iron Man II Slot anmeldelse

Fantastic Four
Fantastic 4 Four slot
5 hjul og 20 gevinstlinjer, Wild, Scatter, Gratis Spins bonusspillet og X2. Hertil kommer,. En progressiv jackpotSuper Heroes ‘boss er forskeren geni Mr. Fantastic, med sin kone, Invisible Woman, hendes bror, Human Torch og The Thing gnaven.

Spil på Eurogrand

Fantastic Four Slot anmeldelse

Elektra
Elektra slot
5 hjul og 20 gevinstlinjer, Wild, Scatter, Gratis Spins, Bonus spil og progressive jackpot.Elektra er en ninja af græsk oprindelse, som har nogle dødbringende våben, varmt tip pile og skarpe Shuriken.

Spil Elektra slots i Eurogrand.

Elektra Slots anmeldelse

DareDevil
Daredevil slot
5 hjul og 9 paylines. Wild, Multiplier og Scatter symboler plus bonus.Daredevil er faktisk en blind mand, men med alle deres andre sanser langt mere udviklet og sonar kapaciteter.

Spil Dare Devil slots i Eurogrand.

Dare Devil Slots anmeldelse

Blade
Blade slot
5 hjul og 9 paylines. Wild og Scatter symboler plus bonus free spins.Blade er en martial arts ekspert med de fleste våben, han bruger til at jage og dræbe vampyrer.

Spil for Blade slot i Eurogrand

Blade slots anmeldelse

 

Jackpott spil
Beachlife progressive jackpot
 

Beach Life er en progressive slot spil. Dette slot spil har 20 input linjer og en smuk strand tema. Beach Life har også en bonus runder og scatter symboler, der giver spillerne større odds for at vinde store præmier.