Baseret på Hollywood-filmen Gladiator er en af ​​de mest overdådige slot spil online. I Colosseum tilstand oplever du for første gang nogensinde en kombination af ekstra Wilds og Scatters Mysteriet om gratis spil, hvilket resulterer i hyppige høje overskud og masser af action på skærmen. Symbol animationer ved hjælp af billeder af høj kvalitet, med filmens skuespillere og indfanger episke scener fra filmen.

Features:
Coliseum Bonus: Drej sten på Coliseum fangehullet og afsløre din gevinst: Op til 14 gratis spil med Mystery Scatters, Wilds og ekstra op x3 multiplier!
Gladiator Bonus: Samle 9 guld, sølv og bronze gladiator hjelme for at vinde kontanter!

Spil Gladiator spilleautomat

Gladiator er en spilleautomat, der blev oprettet af Playtech. Dette spil er blevet udviklet i samarbejde med DreamWorks og er baseret på blockbuster filmen af ​​samme navn. Dette spil er tilgængelig i en række af Playtech casinoer på nettet. Målet med spillet er at få en vindende kombination på hjulene i slutningen af ​​et spin.

Den Gladiator spilleautomat fås både som en gratis prøveversion samt for rigtige penge. Den eneste forskel mellem disse to versioner er, at kun rigtige penge spillere kan vinde præmier forbundet med spillet. Spillere, der vælger versionen med rigtige penge kan placere indsatser med mønter af værdi mellem $ 0,01 og $ 0,20.

Spillet indeholder fem snurrende hjul og 50 gevinstlinjer. Den jackpot i spillet er værd 5000 mønter, der uddeles, når der er fem Gladiator symboler i en aktiveret payline. Bortset fra jackpotsymbol, Spillet indeholder også to andre særlige symboler, scatter og wild symboler. Den scatter symbol er den kejserlige romerske ørn. Når det vises to eller flere gange i et spin, vinder spilleren scatter udbetaling. Også, når scatter symbolet vises tre eller flere gange i et spin, så spilleren kan vinde op til 100 gratis spins. Det vilde symbol i dette spil er Gold Coin symbol.

Jackpott spil
Beachlife progressive jackpot
 

Beach Life er en progressive slot spil. Dette slot spil har 20 input linjer og en smuk strand tema. Beach Life har også en bonus runder og scatter symboler, der giver spillerne større odds for at vinde store præmier.