Iron Man video slot spil tilgængelige på Playtech casinoer og giver en populær superhelt fra Marvel Comics. Efter at have set hans spændende action i super-hit film af samme navn, kan du nu spille med denne helt som en del af Marvel Slots-serien. Animation, grafik og lydeffekter af spillemaskiner drevet af Playtech software gør det lever op til den populære film-version, samt en sjov og spændende spiloplevelse. Prikken over i’et er den massive Marvel Hero progressive jackpot skal vindes på noget tidspunkt indgår i dette spil!

Spil Iron Man spilleautomat

Symbolerne i dette online slot er fra Iron Man handling, der omfatter Tony Stark geni, en sølv-kuffert og missiler. For Wildcard giver dig to store symboler på Iron Man samt andre mindre og sprede Iron Man symbol. De vilde symboler er animeret med cool grafik, og du ser super helten skyder op i luften og skyder laserstråler og missiler.

Med 3 eller flere scatter symboler hvor som helst på hjulene i dette online slots spil, får du en missilangreb bonus feature, der udvider på alle hjul. Dette udløser en video af Iron Man i en luft jager et kampfly og missiler over havet, som er indstillet på baggrund af skyskrabere i en by! Spilleren kan deltage ved nedskydning af missiler og vindende udbetaling af bonus-point og gratis spins med en multiplikator. Nye gratis spins kan udløses uendelige.

Iron Man giver dig to jackpots med top præmie på 5000 mønter hvis du får 5 Wild Iron Man symboler på en payline, den anden jackpot er 1000 mønter og kan blive vundet med 5 blandede symboler af Iron Man af den aktive paylines. Denne video slot det betaler godt at holde alle paylines aktiv, der er let, fordi du kan satse mellem 1 og 10 mønter per payline, der spænder mønt størrelser fra 1p til $ / £ / € 1. Du får også mulighed for Bet Max vil automatisk investere maksimalt 10 point i $ / £ / € 1 værdi hver på alle 25 gevinstlinjer og Autoplay kan spille op til maksimalt 99 spins.

Med sin fremragende overskud, er åndeløst spændende lyd Iron Man Slot enormt underholdende. Du får masser af spænding og massive overskud, som du ville forvente fra en Marvel Slot. Dette spil spise godt designet og let at forstå for en ny spiller, og kan holde dig tryllebundet i timevis!

Jackpott spil
Beachlife progressive jackpot
 

Beach Life er en progressive slot spil. Dette slot spil har 20 input linjer og en smuk strand tema. Beach Life har også en bonus runder og scatter symboler, der giver spillerne større odds for at vinde store præmier.