De virkelig er en stor flok … Hurra, nu Fantastic Four tilbage i aktion igen i sin egen video slot. Som de fleste af os ved, at de er baseret fra den berømte tegneserier. Denne gang de er i en anden form for eventyr til at kæmpe mod det onde. Fantastic Four video slots er en 5-hjuls 25 linjers video slot spil, der har ikke kun én, men fem forskellige bonus funktioner. Spillet har en 25 mønt max bet, og den højeste jackpot for Fantastic Four er 5000 mønter Du kan vinde, hvis du får 5 wild symboler.Hvad vi kan virkelig godt lide Fantastic Four slots er det faktum, at du er i stand til at vælge, hvilken form for bonus spil at spille, den bedste bonus vil vi opfordre dig til at tage en chance på, er ”The Thing”, fordi det giver den højeste multiplikatorer. Så alt i alt mener vi, at De Fantastiske Fire er en af ​​de top fem Marvel Slots til at spille. Husk, at jo højere du satser, jo større er dine chancer for at vinde. Jackpots gå ud når som helst på dit spil, mens du spiller, kan du blive en instant Marvel jackpot vindere bare ved et klik på en knap.

Spil Fantastic Four spilleautomat

Bonusrunde
Bonusrunden gratis spins funktion er aktiveret, når Silver Surfer symbolet lander på hjul 2 og 4 samtidigt, forudsat at Galactus ikke lander på hjul 3. Når dette sker, Silver Surfer symboler til at bryde ud for at fylde alle tre positioner på hjul 2 og 4. Re-Spin Feature vil fortsætte indtil Galactus symbolet vises på hjul third Hvis du spekulerer på, hvem Galactus er, han er tegnet med store lilla hjelm. Vi tror, ​​at Fantastic Four slots er vel værd at spille bare for dig at se denne bonus feature, fordi det er virkelig en fantastisk slot spil. Du kan se den onde Silver Surfer i aktion, når han surfer højt over en planet i baggrunden af skærmen. Start med at spille med det samme, klik her.

Wild symboler
Mr. Fantastic, Invisible Woman, Human Torch, The Thing og Dr. Doom symboler er alle vilde symboler på hjul 1, 2, 3, 4 og 5. Disse symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre din vindende kombination, undtagen scatter-symbol.

Scatter symboler
Fantastic Four-symbolet er scatter symbol. Dette betyder, at hvis to eller flere scatter symboler hvor som helst i de fem hjul, så det fuldender den vindende kombination.

Jackpott spil
Beachlife progressive jackpot
 

Beach Life er en progressive slot spil. Dette slot spil har 20 input linjer og en smuk strand tema. Beach Life har også en bonus runder og scatter symboler, der giver spillerne større odds for at vinde store præmier.